Passie voor Rozen | Rozenkwekerij en Rozentuin FilRoses
 

FilRoses verhuist naar Jodoigne

Klik hier indien deze nieuwsbrief zich niet correct weergeeft.

Van harte BEDANKT

Het is ondertussen al 15 jaar geleden, toen onze kleine familie besloot het avontuur van FilRoses te starten, met één doel: onze passie en ervaring delen.
Deze passie voor de koningin van onze tuinen begon al een halve eeuw geleden en heeft zich versterkt in de loop der jaren. We waren eerst klant voor we begonnen te verdelen.
Als klant hebben wij veel ervaring op gedaan, zowel goede als minder goede.
Toen we FilRoses zijn opgestart dachten we met jullie onze opgelopen ontgoochelingen zowel als onze mooie beleving te kunnen delen. Vandaag zijn we fier dat we deze doelstelling hebben behaald. Nooit hadden we gedacht zoveel mooie momenten te mogen meemaken.
Jullie hebben ons trouw gevolgd gedurende al die tijd, en dat verdient een dikke ‘Merci’ want we zullen al deze mooie ogenblikken die we met jullie doorbrachten nooit vergeten.

Het mooie verhaal blijft duren

Het eerste hoofdstuk, van het grote FilRoses boek, is vandaag afgesloten.
We wisten dat het onvermijdelijk was dat de tijd ons op een dag zou inhalen, en we zochten nieuwe ouders voor onze baby. Er waren hoop en teleurstellingen, tot de dag waarop een oplossing zich aandiende: Serge Heremans. Serge is reeds jarenlang een vriend. Elke dag maakt hij prachtige ornamenten voor onze rozelaars en heeft in de loop van de tijd een heel mooi landgoed gebouwd in Jodoigne en droomt er nu van om alle mooie rozen die door ons zijn grootgebracht in zijn omgeving te verwelkomen.

Soms komen dromen uit door er heel sterk in te geloven. Serge en verschillende leden van zijn familie, Hyana en Killian, een jong stel gedreven door enthousiasme en de wens om het goed te doen, zullen het roer overnemen en een nieuw hoofdstuk openen in dit geweldige boek, geschreven rond de passie voor rozen en de tuin.

Natuurlijk zullen we er een punt van maken om ze te vergezellen voordat ze hun stempel drukken. Naast hun innemende persoonlijkheden, zullen Serge en zijn familie een praktisch aspect brengen dat we u niet konden bieden, zoals gemakkelijke toegang en een welkom in een magische omgeving, zoals Serge's bedrijf « La Ferronnerie Pierre et Jardin » altijd heeft kunnen bieden.

 

Een uitzonderlijke selectie

Al die jaren hebben we door heel Europa gereisd om de beste producenten te vinden: Engeland, Frankrijk, Italië en nu Servië. Een gedachte aan David Austin. Zijn ontmoeting was de echte trigger voor wat onze toekomst zou worden. De tijd is verstreken, Sir David is nu rozen voor de sterren aan het uitvinden, zijn kleine boerderijbedrijf is uitgegroeid tot een multinationaal.
We hebben altijd bewust geweigerd om "Business" voorrang te geven op creativiteit, gastvrijheid, advies, kwaliteit en respect voor onze bezoekers. Na al die jaren van experimentatie en verscheide waarnemingen op enkele duizenden rozelaars, zijn we trots om afscheid van u te nemen met een rijke catalogus voor u geselecteerd. Al de rozelaars uitgekozen zijn aangepast aan onze streken en voldoen aan alle essentiële criteria om uw tuinen te verrassen.

Welkom in Jodoigne vanaf het weekend van de 1ste mei 

Vanaf 1 mei zal FilRoses zijn Orp-le-Grand-poorten sluiten om u te verwelkomen op 218E Tiensesteenweg in 1370 Jodoigne. Serge, Hyana en Killian verwelkomen je elke vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur in deze nieuwe omgeving. En we zullen niet ver zijn, want we zullen in ieder geval het hele seizoen aan hun zijde blijven. Zo hebben wij de mogelijkheid om persoonlijk DANK U te zeggen op de 2 toekomstige evenementen die in juni zullen plaatsvinden. Je vindt ze hier in de FilRoses 2021-agenda: http://bit.ly/Agenda-FilRoses-Jodoigne

Vooraleer u ons een bezoek brengt, neem gerust met ons contact op om u ervan te verzekeren van de verkrijgbaarheid van bepaalde rozelaars of indien u een specifieke vraag heeft. U kan ons via mail (info@filroses.com) of telefoon (0474564717) bereiken.

Open iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Van harte welkom in onze nieuwe omgeving; Tiensesteenweg 218E te 1370 Jodoigne.

Tot ziens, Mireille & Philiipe


Rozenkwekerij FilRoses

Tiensesteenweg 218E in 1370 Jodoigne (Geldenaken)