Home Catalogus Zoeken Uw mand
              
Hoe uw Rozen bestellen?

Op onze website : bij het toevoegen van uw rozelaars in uw winkelwagentje en het volgen van de stappen, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling via ons beveiligde betalings platform Ingenico te betalen. De betaling wordt vervolgens uitgevoerd via uw kredietkaart VISA/EUROCARD/MASTERCARD, via PAYPAL, of per online overschrijving Bancontact/MISTERCASH of via een bankoverschrijving.

Onze rozelaars worden verzonden met naakte wortels enkel in de periode van niet-vegetatie. De leveringen gebeuren enkel gedurende november of maart. Van maart tot november, op vrijdag, zaterdag en zondag, zijn de rozelaars beschikbaar in potten (+2€ voor een pot van 7l en +4€ voor een pot van 12l) in onze rozenkwekerij.

 
Indien u op een andere wijze wenst te bestellen of indien u wil reserveren, bieden wij u een andere betalingswijze aan : print de bestelformulier af, vul deze in en verstuur deze per email, of per post ter attentie van onze Besteldienst - FilRoses -rue du Château Rose 15, 1350 Orp-le-Grand, België.
 
De volgende twee betalingswijze bieden wij u aan :
 
* Per anticipatieve overschrijving op bankrek. Belfius-nr. IBAN: BE98-0682-4414-5993 BIC/SWIFT: GKCCBEBB). Gelieve als referentie te vermelden: uw volledige naam en de datum van deze bestelbon.
* Cash. Enkel indien deze bestelbon als reservatie dient en u de rozelaars in onze Rozenkwekerij te Orp komt ophalen. Betaling ter plaatse. Wij contacteren u van zodra uw bestelling klaarstaat.
 
 
Onze leveringen vinden plaats naar meer dan 30 landen
 


  eurocard  
  Beveiligde betaling    
  ©2020 FilRoses.com - Adresse : Rue Cyrille Dewael (via RaVel), 1350 Orp-Jauche (BE)  
Brassimedia SPRL - BE 0480.002.619 Contact: info@filroses.com Tel. (+32)0474564717