Home Catalogus Zoeken Uw mand
              
Uw rozen en tuinen
 

Op zoek naar tips en rozelaars voor uw tuinaanleg ?

Wij kunnen u ook adviseren bij het aanleggen van uw privé tuin, klein en groot.
Raadpleeg ons voor meer informatie.
  
*****
 
Deze pagina is volledig voor u bestemd. Stuur-ons uw gegevens, een presentatietekst en meerdere foto's van uw tuin. Bij het doorsturen van deze informatie verstrekt u ons de goedkeuring om deze te publiceren. We zullen het geheel verwerken tot een pagina en publiceren onder deze rubriek.
 
*****

De Tuin van Mevrouw Deville

*****

 De Tuin van Viviane

Deze schitterende tuin bevindt zich in Zwitzerland in het kanton van Vaud. Op afspraak kunt u alle mooie hoekjes van deze tuin gaan bezichtigen en dit met deskundige commentaar van Viviane Schussele zelf. Weliswaar voor een beperkte periode van einde mei tot en met de derde week van juni.. Om enkele mooie beelden van deze tuin te ontdekken, hier aanklikken.

*****

De Tuin van Mevrouw Dethier 

De tuin van mevrouw Dethier is een hymne aan de schoonheid, aan de sereniteit en aan de goede smaak. De associaties van vormen, texturen en kleuren geven een sterk gevoel van maturiteit en van diep inzicht en kennis van de verschillende soorten planten en struiken.

De tuin bestrijkt niet minder dan twee hectaren grond en wordt onderhouden door de eigenares die voor ons gastvrij de poorten van haar tuin opende. Om ons uit te nodigen voor een korte wandeling tijdens dewelke u enkele ideeën kunt opdoen voor uw eigen tuin en die u zeker kunnen inspireren, welke ook de afmetingen van uw tuin zijn. We hebben ervan genoten. In het bijzonder van die wel doordachte associaties van vormen van gebladerte in de mixed borders. Klik hier om zijn album te ontdekken.

*****

De droomtuin van Gentil en Annick

Gentil : “Annick kwam thuis met de mededeling dat ze ergens een mooie tuin had gezien. Aangestoken door die prachtige tuin vroeg ze om enkele cm te krijgen van mijn mooi indertijd kant en klaar aangelegd grasveld. Met weinig enthousiasme stond ik hiervan een tiental cm af, zodat ze langs de zijkant ervan kon beginnen met het plaatsen van bloemen en planten. Van die enkele cm kwamen er altijd meer en meer, en zag ik eerst wel met tegenzin mijn grasveld als het ware smelten als sneeuw voor de zon. En als je mooie planten en diverse soorten wil moet je op weg hetzij naar tuincentra, of naar bloemenmarkten en tuinbeurzen. Wil je daarbij dit alles een beetje met overleg en kennis planten kan je best ook maar enkele opentuinen bezoeken gaan afleggen. Dit alles werd door ons ruimschoots gedaan. Met de tuinbezoeken kwamen ook automatisch de ideeën bij ons op. Het werd zelfs zo erg dat ik er ’s nachts begon van te dromen…”
Bezoek de website van Gentil en Annick : http://users.telenet.be/annigenti/inhoud.htm
 
*****
 
De Website van Pierre Lauwers
 
Pierre Lauwers en zijn familie wonen in Profondeville, een kleine belgische .......... gesitueerd in het oude .. van de Meuse, gelegen tussen Namen en Dinant. Ze zijn hun tuin begonnen met 5 "Bonica's" en dit 15 jaar geleden. Zij houden van planten en vooral van rozelaars !
Stilaan maar zeker ging hun interessa naar de herbloeiende hybriden, zowel voor de mooie bloemen als hun ... ?
www.pierrelauwers.be

*****

De tuin van Mireille Jooris

 Ontdek de foto's van deze tuin

  

   eurocard  
  Beveiligde betaling    
  ©2023 FilRoses.com - Adresse : Chaussée de Tirlemont 218E, 1370 Jodoigne (BE)  
Brassimedia SPRL - BE 0480.002.619 Contact: info@filroses.com Tel. (+32)0474564717